Sfaturi practice

Rezultate in urma unor ani indelungati de turism cu rulota sau autorulota, aceste sfaturi practice, culese din literatura de specialitate si din experienta personala, sunt menite a va face fiecare calatorie o reusita. Aceste sfaturi practice sunt cuprinse in sectiuni diferite pentru fiecare etapa a calatoriei.
1. Pornirea de pe loc Actionati ambreiajul cu blandete. Turati putin motorul pentru a compensa greutatea suplimentara a rulotei. Evitati bruscarea si si abuzurile asupra ambreiajului si transmisiei printr-o atentie sporita la schimbarea treptelor de viteza. Schimbati treptele de viteza la o turatie putin mai mare pentru a compensa inertia…
Luati legatura cu proprietarul locului de campare si informati-va cu privire la regulile de campare. Acest lucru va va ajuta sa evitati situatiile neplacute cu proprietarul locului de campare sau cu ceilalti oaspeti.
In timpul camparii Respectati regulamentul de ordine interioara a campingului.  Ganditi-va ca nu sunteti singur in camping si ca si ceilalti oaspeti au venit sa se odihneasca. 
La plecare Efectuati toate operatiunile de la sosire in ordine inversa. Goliti rezervorul de apa. Nu este necesar sa transportati cativa zeci de litri de apa pana la urmatorul popas. Respectati aceleasi sfaturi ca la pregatirea pentru drum. Strangeti orice gunoi sau resturi si depozitati-le in locurile special amenajate. Dovediti…

Autentificare